sagax 發表於 2007-12-22 19:08:51

勁底放ac.........

玩家名稱:sagax

交易的物品 :絕龍x天監ac

玩家伺服器 : 香港林沖

聯絡方法 :係到add

上線時間/聯絡時間 :不定

備註 :278lv(副將)有1600m死經,係放之前會清左佢

冇+錯點,冇錯技,有回技,極忘情同幾粒珠,重有好多冇用既2轉書,一轉卡and爆多二轉烈陽.太陽.炎陽eq
有一套基本精7EQ:
                277不破太保烈陽項鍊             277不破兵勢太保山寨頭帶      202紅龜殼
                  277不破太保聖獸白虎法劍      277不破太保山寨道袍            277不破地英太保白虎盾
                  277不破太保癸酉烈陽手環     277不破太保山寨鞋            277不破太保太陽之石
另有一套精7速EQ,一隻13lv冇死黃金黃金甲公仔,有招玄武技,有6000m,冇玩海戰..0 lv,冇寵冇騎
超高防...用左玄武技有92000,擋手必備...頂到三轉怪
2300好低價∼      可散放∼自add

不過...冇玩三個月,可能冇咩人識我..呢排先玩番,又晒左千幾$係到:65; 要玩番D新ac

sagax 發表於 2007-12-23 10:38:33

push............:59;

最後之勝利 發表於 2007-12-23 11:36:47

回復 1樓 sagax 的帖子

:71; 真係好少 見到你...:74;

sagax 發表於 2007-12-23 16:51:12

我依家係濟洲到∼冇出到京..要清死經

鋒bstc 發表於 2007-12-25 11:50:34

回復 1樓 sagax 的帖子

3個月應該唔會無乜人識既
我無玩1年,某奸商外既fd都記得我._____.

lewislewislewis 發表於 2007-12-25 21:17:56

:61; 你重要唔要我個ac ga:61;
頁: [1]
查看完整版本: 勁底放ac.........