Dragon834 發表於 2007-9-9 13:16:03

原帖由 andyyeung0927 於 2007-9-9 13:15 發表 http://www.tennyy.com/bbs/images/common/back.gif
我無時間去打:61;

我都冇乜架喇:65;

andyyeung0927 發表於 2007-9-9 13:16:50

回復 101樓 Dragon834 的帖子

我星期六日要補習,星期一至五要做一大堆功課:61;

Dragon834 發表於 2007-9-9 13:22:43

原帖由 andyyeung0927 於 2007-9-9 13:16 發表 http://www.tennyy.com/bbs/images/common/back.gif
我星期六日要補習,星期一至五要做一大堆功課:61;

我六日先有得活動阿:80;

andyyeung0927 發表於 2007-9-9 16:42:16

回復 103樓 Dragon834 的帖子

我六日都無:61;
今日已經證實,燒羊打我唔入:60;

Dragon834 發表於 2007-9-9 19:23:13

原帖由 andyyeung0927 於 2007-9-9 16:42 發表 http://www.tennyy.com/bbs/images/common/back.gif
我六日都無:61;
今日已經證實,燒羊打我唔入:60;

用乜招都打你唔入- -?:18;

海南雞飯 發表於 2007-9-9 20:12:44

有幾新..你係講lv定第1個天監呀

聽雨軒的守護星 發表於 2007-9-10 01:47:30

回復 104樓 andyyeung0927 的帖子

對5住~:61; 5好嬲啦~上次因為青龍左先打死你:65; 請你原諒小弟啦:47;

andyyeung0927 發表於 2007-9-10 14:32:04

回復 107樓 聽雨軒的守護星 的帖子

你放心,我記住成世,永遠都唔會原諒你
回dragon一轉技2轉技都唔入:55;

大衛碧咸 發表於 2007-9-10 15:14:31

尋晚無野做悶悶地就開返我個“天使之右手”天監仔黎玩玩(仲未賣得出:79; )
估唔到我甘耐無升lv但實力一d都無減到:66;

話說尋晚看到有個刺客同頭領pk緊...然後我就坐住看囉...
看到他地p左好耐都未分勝負...我就話:“我又玩得唔得?”
他地話ok跟住我就開紅﹐然後個刺客用左好快既速度走前黎出拿手絕技【無影之牙】想先下手為強﹐我避唔到唯有硬吃囉...
就係呢個時後...奇績發生左﹐我無死到...個刺客【無影之牙】打我1hp:67;
然後另一個頭領見我唔死就想用【6連擊】秒我...同一時間我已經出緊【燎原火】准備反擊﹐當然...【燎原火】出技無【6連擊】甘快...
係甘我又硬吃左【6連擊】﹐不過都係打我幾百hp :75;...
【6連擊】打完我之後...就到我【燎原火】發威﹐【燎原火】一出...凈係見到刺客同頭領已經趴低左 :85;
之後他地唔服再開紅同我打過...實行2打1﹐俾我秒左3-4次後他地就叫我唔好用151金豬頭﹐我就聽他地話將金豬頭換左161藍鯊頭
無左151金豬頭真係俾他地打到有d痛(6xx-1xxx hp)﹐但他地依然都係俾我秒...:69;
他地好似非殺我不可甘...死完再開紅黎打我﹐我秒左他地N次後(大大話話都有10幾次)看他地甘有毅力...就除左件衫同盾俾他地殺一次
古語有雲:助人為快樂之本﹐看到他地殺左我之後笑得甘開心我都覺得好安慰:47;

***原本想影低d相放上黎...但唔知點解一影相個畫面就停住***

andyyeung0927 發表於 2007-9-10 17:14:24

強呀:55; 如果我有你一半就好啦:61;
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12
查看完整版本: 新天監!