聽•雨•軒boss 發表於 2007-8-16 11:13:12

灌水問題

我黎到希望國度已經年幾拉,對呢度都好有感情,見證住呢度既變遷.

但最近我發現,希望國度已經今非昔比.

可能係因為寵物系統出左,大家都不惜工本甘灌水,厄post.

齋係我發既post,就已經發現不少人借題發揮,講到離晒題.

而家我已經無咩心機再灌水拉,因為灌水區,乃至其他部分區域既"含金量"越來越低.

精湛的言詞越來越少,為求發帖量而發帖既就越來越多.

果種感受,就好似我辛苦沖170上雁,而有d人假結上去幾日就超過我甘.

老一輩既灌林高手,例如藍月,都5會就"..................."甘回帖就算數.

如今呢?相信大家都有目共睹.

最後,但願希望武神可以重視呢個問題,提升番整個論壇既水準,從而令希望國度流芳百世.

謝謝.

蕭楊.他鄉遇故知

andyyeung0927 發表於 2007-8-16 11:18:01

講得好:72: 希望可以改革下:70:

hoyin2121 發表於 2007-8-16 11:37:57

回復 #2 andyyeung0927 的帖子

灌水我都有份:76:
但係唔關寵物事 事關我唔玩= =

gordon225 發表於 2007-8-16 11:38:07

講得岩~.~
我琴日睇番武僧版d帖戈時
有個會員連續大約10個最後回覆都係佢
回覆得冇問題就緊係唔緊要啦(我仲可能加分俾佢^w^)
但係佢差唔多有8成都係灌水-.-有d抄題目,有d抄其他會員寫既野- -"
真係有d離普

極神 發表於 2007-8-16 11:38:42

我都已經少左灌水:93:

andyyeung0927 發表於 2007-8-16 11:38:48

回復 #3 hoyin2121 的帖子

唔係同你傾既我都唔會離題:97:

SAI 發表於 2007-8-16 11:39:34

係la.d人灌水5好灌到咁出面la= =點都要講返d有重點ge野ge:106:

hoyin2121 發表於 2007-8-16 11:39:51

回復 #5 極神 的帖子

我e家冇心機再睇武僧區=-=
睇極都係差唔多既野有d玩家解答左問題點解其他人要重複多次:76:

= =再係度灌水俾人x啦

gordon225 發表於 2007-8-16 11:40:54

有d人係專登- -"
有d人囉過討論區黎傾計= ="
又可以傾野-.-"又可以呃分:93:

Dragon834 發表於 2007-8-16 11:41:34

灌水問題

我黎到希望國度已經年幾拉,對呢度都好有感情,見證住呢度既變遷.

但最近我發現,希望國度已經今非昔比.

可能係因為寵物系統出左,大家都不惜工本甘灌水,厄post.

齋係我發既post,就已經發現不少人借題發揮,講到離晒題.

而家我已經無咩心機再灌水拉,因為灌水區,乃至其他部分區域既"含金量"越來越低.

精湛的言詞越來越少,為求發帖量而發帖既就越來越多.

果種感受,就好似我辛苦沖170上雁,而有d人假結上去幾日就超過我甘.

老一輩既灌林高手,例如藍月,都5會就"..................."甘回帖就算數.

如今呢?相信大家都有目共睹.

最後,但願希望武神可以重視呢個問題,提升番整個論壇既水準,從而令希望國度流芳百世.

謝謝.

蕭楊.他鄉遇故知

我先作出更正.
我黎到希望國度已經年幾拉 無三不成幾,
希望國度仲未開左3年.
意見:
冇辦法,一係TENNY就閂左個
寵物中心.不過對你ED好人唔公平姐.
講完
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 灌水問題