極神 發表於 2007-8-5 17:21:46

全校女生....仲有男生!!一定要回

我 校 女 生 一 回 頭 , 嚇 死 河 邊 一 隻 牛 。
我 校 女 生 二 回 頭 , 全 校 男 生 一 齊 嘔 。
我 校 女 生 三 回 頭 , 全 球 色 魔 齊 跳 樓 。
我 校 女 生 四 回 頭 , 黃 河 從 此 不 再 流 。
我 校 女 生 五 回 頭 , 大 慶 油 田 不 出 油 。
我 校 女 生 六 回 頭 , 浮 游 生 物 不 浮 游 。
我 校 女 生 七 回 頭 , 碧 咸 要 打 乒 乓 球 。
我 校 女 生 八 回 頭 , 和 尚 洗 頭 用 飄 柔 。
我 校 女 生 九 回 頭 , 豬 排 侵 佔 我 地 頭 。
我 校 女 生 十 回 頭 , 人 人 逃 離 這 地 球 。

我校男生一轉身,出街比人打鑊甘
我校男生二轉身,全球婦孺震騰騰
我校男生三轉身,克林頓愛上拉登
我校男生四轉身,自由神像現裂痕
我校男生五轉身,奧雲變成八兩金
我校男生六轉身,全港師奶要離婚
我校男生七轉身,色魔從良去賣柑
我校男生八轉身,恐龍再生襲市民
我校男生九轉身,菲傭唔返菲律賓
我校男生十轉身,人人變成外星人

yeetek1988 發表於 2007-8-30 07:25:31

:22; :22; :22; 看過了

流星 發表於 2007-8-30 18:29:19

我D朋友成日講

ms268el8 發表於 2007-8-31 07:35:11

:55; 好野
但係:66; 睇過:80;

andyyeung0927 發表於 2007-8-31 08:56:43

睇過:47; 所以笑唔出:49;

Longman 發表於 2007-8-31 17:42:15

女生就睇過... 男生就,,
但係點解我校男生九轉身,菲傭就唔返菲律賓既??

依然覺得好爛!!!

andyyeung0927 發表於 2007-8-31 18:11:46

回復 6# 的帖子

要作到有文有路,仲要押韻同好笑係好難的:37;

聽•雨•軒boss 發表於 2007-9-1 00:03:35

女生果個擺明用國語黎寫:14;

andyyeung0927 發表於 2007-9-1 11:11:31

回復 8# 的帖子

國語同粵語都押韻個喎:22;

極神 發表於 2007-9-1 18:31:54

回復 9# 的帖子

:58; 原本咁勁的咩

我轉咋:59;
頁: [1] 2
查看完整版本: 全校女生....仲有男生!!一定要回