查看: 1878|回復: 16

[閒聊] 最近如何?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

之前忙於己事,所以抽唔到時間上論壇

有冇人講下最近自己有咩做,去左某處運動?定係普通工作,還是繼續讀書,之前話考大學的人如何

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽,您當前積分為 0

我都係返緊工, 唔忙, 唔打波, 唔做運動, 唔打機, 放工即返屋企做個宅男.
回復

Repeat中,再一次為DSE努力,希望今年成功
呢排忙到死
回復

話時話以前希望都有幾個開首的英文字頭讀書好勁,究竟有冇人知點

放工打機係可以的,但online game真係冇可能
回復

我而家連玩手機都無咩時間,好多時都係訓前半個鐘先玩一陣
回復

Rayc 發表於 2014-10-26 17:53
我而家連玩手機都無咩時間,好多時都係訓前半個鐘先玩一陣

我都係,訓之前玩一陣,有時忍唔住又玩耐左,搞到第二日唔夠訓(好似現在咁)

Tenny到底以前點玩水滸
回復

我而定每朝都要飲咖啡,否則上堂一定訓
回復

極神 發表於 2014-10-30 23:35
我都係,訓之前玩一陣,有時忍唔住又玩耐左,搞到第二日唔夠訓(好似現在咁)

Tenny到底以前點玩水滸 ...

以前真係好癲, 日日都玩, 返工都玩, 因為我之前係賣電腦, D腦都裝晒水滸, 一次過開幾個ACCOUNT, 有時幫埋D幫友開埋, 幾爽!

而家D GAME 太複雜, 又3D, 個腦都應付唔到, 太傷神, 亦都冇乜時間玩, 返到屋企食埋飯, 仲埋涼, 睇1-2套電視劇就訓覺啦.
回復

Tenny 發表於 2014-11-12 12:00
以前真係好癲, 日日都玩, 返工都玩, 因為我之前係賣電腦, D腦都裝晒水滸, 一次過開幾個ACCOUNT, 有時幫埋 ...

即係同我現在一樣

不過我係將睇電視轉做打機,有時太累真係機都唔打直接訓

話說賣電腦裝水滸係樣本(陳列品)定點
回復

極神 發表於 2014-11-12 21:37
即係同我現在一樣

不過我係將睇電視轉做打機,有時太累真係機都唔打直接訓

DEMO 機呀.
回復